De duivel over zijn grote hoop schijt

"He... wat is dit nou weer voor slap geouwehoer over mijn ontlasting? 'Het goede' uitpoepen? Alles wat slecht is poept ook slecht? Waar heeft dat mens het over? Ik heb helemaal geen diarree! Ok ok, die bruine bonen waren een beetje te veel van het goede, maar zo erg stinkt het nou ook weer niet. Persoonlijk vindt ik het best een aangenaam geurtje.

'Wat andere denken over de grote hoop schijt'? Lieve hel, er komt geen eind aan dat geneuzel. Hou je kop nou toch eens mens! Wat kan mij het nou verrotten wat anderen over poep denken? En al helemaal niet als het van die rare snuiters zijn. SHIT HAPPENS overal waar je je broek kan laten zakken, dat vind ik! Wil je me nu dan even met rust laten?! Kan een duivel niet eens meer rustig zijn behoefte doen?! Aargh!! Ik heb er genoeg van, ik ga al ergens anders poepen!"

En zo geschiede...

De uitslag van Pat's operatie is binnen en die is goed!!! Er komt officieel nog een second opinion van het AMC, maar er is al door 3 (!) pathologen naar gekeken en het weefsel is goedaardig!! Dus net lekker uit eten geweest, zo even nikkie nakkie doen en dan is het leven weer 100% goed!

0 reacties: