"I'm back!!"

"He... stil.... Wat een heerlijke rust weer hier! Ik werd echt een beetje gek van dat gezever over poep zo dicht bij mijn kleine kamertje. Hmmm... blijkbaar is mijn kleine sabbatical goed geweest om de rust weer te laten weerkeren. Gelukkig, dit is toch echt mijn favoriete poepplek: goed sfeertje, comfortabel zitje en leuke mensen... echt top. Ik denk dat ik hier maar weer mijn behoefte ga doen. De duivel is terug om op zijn favoriete hoop te schijten!!"

En ook dat geschiedde...

De goede uitslag van de vorige keer (die van de 3! pathologen) bleek een "foutje". Blijkbaar zag de arts niks, heeft hij de schoonmaker en de kok erbij gehaald (die uiteraard ook niks zagen) en ons blijgemaakt met een dooie mus. Na de second opinion van het AMC blijkt dus dat er wel slecht weefsel tussen het weggehaalde weefsel zal. Dus maandag naar het AMC, kijken wat er nu gaat gebeuren. Geweldig ziekenhuis hebben wij he...

Oh ja, en dat kreng van een duivel besloot op mn lieve autootje te schijten!!!! 2 cylindertjes in het motortje hebben het ineens begeven, Pat heeft al wat zitten sleutelen, maar waarschijnlijk is het zoeken naar een spelt in een eh... Ka.

0 reacties: