"Should I stay or should I go?"

"Should I Stay or Should I Go now?
Should I Stay or Should I Go now?
If I go, there will be trouble
And if I stay it will be double
So come on and let me know......

Should I stay or should I go?

Ahhhh... niks zo lekker als zingen op de pot. Boekje bij de behoefte is ook leuk, maar ik geeft de voorkeur aan zingen. He... wat zeg je? Niet waar!!! Ik zing niet vals! Toch?

Should I stay or should I go?

Je hebt gelijk, klinkt niet helemaal zuiver. Komt toch door de omgeving denk ik, niet door mij, de galm hier is niet echt geweldig. Maar ja, wat moet ik anders? Verbouwen? Door wie dan? Mijn 'mannetjes' zijn eigenlijk beter in slopen, vernietigen, verbranden, martelen... de belangrijke dingen in het leven. Verhuizen, zeg je? Tja ik weet het niet. Die huizenprijzen van tegenwoordig zijn zelfs voor de devil himself flink aan de prijs en ja... je wil toch een goede, rustige plek hebben die niet te ver van je verdoemde zieltjes vandaan is. En een goede galm is echt een vereiste... en ventilatie natuurlijk.

Maar het is wel een idee, kijken kan altijd natuurlijk. En mocht ik iets vinden, kan ik nog altijd aan een paar touwtjes trekken, heh heh....

Ok, we spreken het zo af, ik ga eens serieus kijken wat er op de markt te vinden is, maar mocht ik wat vinden heb ik wel hulp nodig met de inrichting. Top! Afgesproken! Ik stel voor dat we het hier 29 augustus nog eens over hebben, als ik dan niks heb gevonden geeft ik het op.

Mooi, tot 29 augustus dan!

So come on and let me knooooooooooow!!!!"

En daar hangt het nu dus vanaf, vrijdag 29 augustus. De maandag daarvoor krijgt Pat de scan die moet uitwijzen of alle gezwellen weg zijn en die vrijdag de uitslag. We gaan uit van het positieve, dus dat we daarna de duivel naar zijn nieuwe plek verhuizen De tussentijdse scan was tenslotte ook positief. Dus nog even in de zenuwen zitten (met uitzondering van ons welverdiende weekje Ardennen natuurlijk) en dan: Should he stay or should he go?

0 reacties: