Verhuisplannen!

"Ha, jou zocht ik net! Wij hadden een afspraak staan he, die ben je niet vergeten hoop ik? Mooi, mooi. Ik heb slecht nieuws voor je, ik heb een ander gevonden. Eh.... andere poephoop bedoel ik! Je had gelijk, als je even rondkijkt kom je de meest geweldige dingen tegen. Niet altijd even goedkoop maar ik heb wel iets leuks op de kop kunnen tikken. Ik moet toegeven dat het wel nog wat opknappen nodig heeft, maar de galm is geweldig! Bovendien, ik heb ontdekt dat Poolse arbeiders ook ernorm verdoemde zieltjes kunnen hebben. Geweldige nieuwe doelgroep trouwens, lekker veel potentie, hehe.

Maarre... om op onze afspraak terug te komen... ik heb al iemand gevonden voor de decoratie. De nieuwe poephoop heeft namelijk een eh... lekker.... extraatje: De buurvrouw is een lekker mokkel, WOW!!!"

"He, beetje respect he! Je mag profiteren van mijn Polen, maar als je nog een keer zo over me praat heb ik nog wel wat Russische maffia die woordjes met je komen wisselen! En waarom praat je met andere vrouwen???!!!"

"Kijk! Daar hou ik van, hehe. Lekker wijf, actief in dezelfde business, pittige tante. Beetje jaloers, maar gezien de verhuizing wordt dat geen probleem. Nog bedankt voor de leuke tijd he, ik heb me prima vermaakt. Ik ga snel aan de verhuis voordat het vrouwtje zware jongens op me afstuurt! Adios!!"

En zo geschiede.

Gisteren de uitslag gekregen van Pats laatste scan en daar was helemaal niks meer op te zien! Dus nu alleen nog controlles. Volgende week heeft de arts nog overleg met de artsen in het AMC en dan weten we hoe de verdere follow up precies wordt. We hebben uitdrukkelijk gevraagd of het echt goed is (en dan ook blijft, ervaringen wat dat betreft zijn niet even goed) en het komt er op neer dat wat nu niet op de scan staat er volgende week natuurlijk ook niet op staat. Dus: Pattie is weer schoon!!!!

0 reacties: