Over blauwe plekken

Gisteren kreeg ik het commentaar op mijn testplan terug. Als je net 2,5 uur in de file hebt gestaan, hoofdpijn hebt en moe bent en vreselijk sjagrijnig omdat je toegangspasje het nog steeds niet doet, heb je geen behoefte aan een uur gelul over wat je allemaal fout gedaan hebt (ok ok, na 5 keer weet ik wel dat dat fout is, give it up already!!). Daarna bij een overleg geleuter over wat er allemaal van je verwacht wordt wat niet haalbaar is en daarna weer 2 uur op weg naar huis. Dat maakt de dag compleet.

Maar dan is daar nog altijd het lichtpunt in mijn week: Pencak. Even lekker afreageren met (op) leuke mensen. Blauwe plekken en spierpijn hou ik er altijd wel aan over, maar in alle eerlijkheid: daar ga ik voor, dus ik zeur niet. Maar, hoewel weer lekker getraind, deze week ook schokkend veel klappen gehad (helaas wat minder teruggegeven, anders had ik er in ieder geval een goed gevoel aan over gehouden).

Dus bij deze de inventarisatie van gisteren: Blauwe plekken op mijn bovenarmen en spierpijn (normaal), Pijnlijke plek boven mijn linker oog en mijn neus (oefenpartijtje nr. 1), een vinger in mijn oog (ik kan die ring nog steeds niet vinden ) (oefenpartijtje nr. 2: ik werd echt compleet onder de voet gelopen, letterlijk!) en nog een stapeltje blauwe plekken dat zich netjes over mijn hele lijf heeft verdeeld. Daarna werden er nog wat oefeningen gedaan, waarbij mijn rechterduim er bijna werd afgeweerd. Na thuiskomst kwam er een (kleine) bloedneus aan het licht en heb ik een manke voet en een blauwe plek op mijn rechterjukbeen. Geen idee hoe ik daaraan kom. 's avonds is dat niet zo'n probleem, even lekker heet douchen en in bed kruipen en verder geen last.

Maar nu is het de volgende dag, zijn alle pijnlijke plekken zichtbaar en paars geworden en krijg je door dat je toch wel redelijk... uh... onthand (toch het beste woord) bent met een gekneusde (onmogelijk te bewegen) duim aan je schrijfhand.

Dan vraag ik me wel eens af (wat de mensen om mij heen al veel langer doen): ben ik dan wel helemaal lekker? Jawel hoor, alleen een beetje prettig gestoord.

0 reacties: