Nieuw jaar, nieuwe kansen

Kansen zijn er echter altijd. Het wordt niet 'jouw jaar', je moet het jouw jaar maken, je eigen geluk grijpen! Gooi je wereld open!

Mijn wereld is nogal gesloten geweest de laatste tijd, hoewel ik durf te beweren dat ik overall een gelukkig persoontje ben. Maar het werd tijd om de boel open te gooien en nieuwe kansen de kans te geven. Dat opengooien had ook een eigen Blogspot tot gevolg. Want wat er in mijn hoofd zit en zat (en in mijn pubertijd is neergeschreven) blijkt nu een uitweg te zoeken, zowel het zinnige als het onzinnige.

En wat betreft mijn nieuwe kansen... Ik verwacht niks groots, niks meer dan wat ik de laatste tijd al heb gekregen: kansen om mensen te leren kennen en mij te laten kennen, mezelf te ontwikkelen en eerlijk te zijn over wat ik echt wil. Zolang ik die kansen blijf beetpakken, komt alles goed.

0 reacties: