Over leugenaars en gejatte schoenen

Over leugenaars...

Ik moet even een frustratie kwijt: Ik heb een gierende hekel aan mensen die tegen me liegen, terwijl het voor mij overduidelijk is dát ze liegen. Ik ken je, dus ik weet dat je dat vergeten bent! Ga niet tegen me liegen en zeggen dat je het echt wel gedaan hebt, maar dat het bedrijf je naam niet in de reservering heeft gezet. Als je geen zin hebt om iets te doen, zeg dat dan! Zeg niet dat er iets (Ineens! Plotseling! Zo onverwacht! Oh wat vind je het vervelend) tussen is gekomen (ik weet namelijk dat dat niet zo is) en dat ik nu het werk moet doen. En speel vooral geen vriendje als je het afgelopen jaar niet een keer hebt gevraagd hoe het met me is. Nee, ik noem geen namen, maar wees gerust, als je mijn blog leest ben je het waarschijnlijk niet.

...en gejatte schoenen

Dat is gewoon iets heel raars. Pat zet zijn oude sportschoenen altijd buiten bij de voordeur. Dat zijn zijn werkschoenen, dus is het niet zo erg als die buiten blijven staan. Het zijn ook oude schoenen (en in een maat die niet veel mensen past (sorry Pat!)) en we wonen aan het eind van een doodlopende straat met een oprit van 6 meter naar de voordeur, dus je zou niet verwachten dat iemand de straat inloopt, helemaal naar het eind, dan iemands voortuin inloopt en een paar schoenen die niks meer waard zijn meeneemt. En ze doen het toch!!!! Ze (of hij of zij, geen idee) hebben Pats schoenen voor de voordeur weggejat!!! Ik bedoel, halloooooooo, hoe triest ben je???

We vermoeden dat het de krantenjongen/man is geweest, het was namelijk van vrijdag op zaterdag en die heeft een reden om naar de voordeur te lopen, maar ja, zeker weten doen we het niet natuurlijk. Maar mochten we hem op een stel oude nikes zien lopen, kan hij de komende paar jaar zijn kerstfooi vergeten!

4 reacties:

Anoniem zei

Herkenbaar (behalve die schoenen dan...)
x Cissy

Non zei

Wie jat er nou schoenen :-S kijk als je je prada's buiten zet ach dan kun je het min of meer verwachten!

Maar werkschoenen.... vaag.

ik vermoed ik verdenk dat ik het eerste stuk ook herken..

knuf en thnx voor de link!!!

Anoniem zei

De oprit is 7 meter :)

Noortje zei

Dank jullie voor de reacties, leuk om te krijgen!

En ik geloof meteen dat je gelijk heb Mr. Anoniem ;)