Mislukte plastische chirug(ie)

Ik ben een regelmatige bezoeker van awfulplasticsurgery.com (jaja, ramptoerisme, ik weet het) en daar vond ik deze foto. Deze vrouw is een plastisch chirurg die is aangeklaagd voor het "verminken" van haar patienten.

Even serieus... kijk naar dat mens... zou jij, bij je volledige verstand, bij haar onder het mes gaan??? Ik zou zeggen: afwijzen die claims! Tenzij je je hersens in je poepgat hebt zitten, kan je al duidelijk zien dat ze een eh... apart... idee van mooi zijn heeft.

Ik ben niet tegen plastische chirurgie. Ik kan me goed voorstellen dat als je door je erwtjes het huis niet uitdurft, je door je flaporen steeds voor Dumbo wordt aangezien of steeds met je haakneus in je glas blijft hangen, je leven een stuk beter wordt als je daar wat aan laat doen. Aan de andere kant, waarom snijden in een gezond lichaam?

Voor mezelf geldt het laatste, ookal kan ik best wel een paar puntjes verzinnen waar ik niet zo blij mee ben, aan mijn lijf geen polonaise. Maar ieder zijn ding natuurlijk. Mag ik wel nog een tip geven? Doe het met mate, en ga niet naar het mens op de foto!

4 reacties:

Anoniem zei

waarom plaats je nou links naar van die onzinnige, ik wil het meteen gaan bekijken en mijn tijd er aan verspillen sites ???

Zo kom ik toch nooit aan werken toe :D

hihihi

kus non

Anoniem zei

Noor ,waar haal je al die sites vandaan??? Heb je nog meer goede??? Heb ik ook nog wat te doen op mijn werk :-D
Vandaag was echt de dag van de arrogante pax....kan er een boek over schrijven :-)
x Cissy

Noortje zei

En ik denken dat ik de enige was die onder werktijd andere dingen aan het doen was.

Ga jullie schamen!

Anoniem zei

He vrouw, leuk weer hoor, heb ik plastische chirurchie aangevraagd om mijn toch al mooie, knappe en zeer veel intellegentie uitstralende kop nog mooier te maken krijg ik dit te lezen. Lekker weer. Dan maar niet en betaal ik vandaag alleen voor de kroon bij de tandarts voor 722 EURO!!!!!!!! grrrrr. Pa