Tiepje??

Zoals ik al eerder heb vertelt, ben ik een beetje bezig om mijzelf en mijn leven onder de loep te nemen. En op een gegeven moment kwam ik tot een zeer schokkende ontdekking:

Ik ben een Tiepje!!!!!

Het besef kwam ongeveer anderhalve week geleden, toen ik net mijn nieuwe telefoon had gekocht. Ik stapte in mijn auto, telefoon aan mijn oor en ineens zag ik mezelf staan: Spijkerbroek, zwart/wit truitje met bijpassende zwarte laarzen, witte riem, witte jas, stappend in een witte auto waar de bijpassende witte mp3-speler werd aangesloten, ondertussen bellend met de roze (!) telefoon, met vanaf donderdag een zwart/witte omafiets met bijpassende zwart/witte fietstassen in de schuur.

AAARRRRRGGGGGG!!!! Neeeeee!!!! Zeg dat het niet waar is!!! Oftewel, even een paniekmoment. Op dat moment begon het acceptatieproces: Ik ging van ontkenning (Nee, dat kan helemaal niet. Natuurlijk ben ik geen Tiepje. Pffff, doe niet zo gek.) naar boosheid (*&^$#@#@*&^5 NIET WAAR!!!! *&^%*&^&^%%^%$%$) naar verdriet (waarom nou ik? Dat mag helemaal niet, ik heb een hekel aan Tiepjes, snik, snik, jank, jank) naar acceptatie (Zucht, ok... het zij zo).

Ondertussen heb ik het Tiepje-zijn maar geaccepteerd. Maarre.... even voor de duidelijkheid, als ik begin te loeien (meiden, jullie weten wat ik bedoel!) mag je me afschieten.

MEUH!

3 reacties:

Anoniem zei

Één loei en de zweep gaat er overheen...

Ik mail morgen even wat data door!
x Cissy -Het bling bling tiepje-

Anoniem zei

doe eens gek, trek een rode jas aan met paarsse schoenen en een gele riem, koop een oranje hoesje voor je mp3 en zie hoe het voelt :P


kus non

Anoniem zei

Dat ik dit nog mag meemaken, Mijn stoere, intelligente, zich van niets en niemand iets aantrekkende, mooie, slimme, hardwerkende (vroeger niet hoor!!!!!)dochter Noortje die een "tiepje" is geworden? Het moet niet gekker worden. Kijk maar uit dat je kinderen straks ook niet leuk gaat vinden, dat zou inderdaad het einde van de mij bekende wereld worden waarbij zekerheden niet meer bestaan, de lucht rood, paars en groen is in plaats van het gebruikelijke blauw, grijs en doorspekt met witte strepen, schapenwolkjes en donderbuien. Ik heb alleen een advies voor je, begin eerst in het donker je als een "tiepje" te gedragen, dat is makkelijker wennen voor je omgeving en dan kan je zelf ook wennen aan het feit dat je als "tïepje" ook overdag door het leven kan. xxx pa