Wat is het??

Tsja, that's the question. Stond helaas ook niet op de website waar ik dit schattige geval vond (voor de mensen die niet zo hard werken als ik: http://www.cuteoverload.com/).

Als ik zou moeten gokken zou ik moeten zeggen: mijn zusjes obesitas-konijn met een bad-hair-day na een ooramputatie. Maar het zou net zo goed een gemuteerde egel kunnen zijn.

Laat maar horen: Wat is het???

2 reacties:

Anoniem zei

Noor, wat komt deze blog op een heerlijk moment! Heb net mijn eerste gevecht met SPSS gehad en heb het hele bestand klaar gemaakt voor de echte analyses. (Niemand die mij ooit verteld had over de interne betrouwbaarheden van je schalen bepalen, hercoderen en dat soort dingen.....) Dus nu even ontspanning!

Ik gok op een stekelvarken dat te veel creme spoeling heeft gebruikt!
x Cissy (wie anders :-D )

Maaike zei

Whuhahahahaha, maak mijn konijn maar belachelijk hé (A).

Maar ik zou niet weten wat het is.. Een wasbeerachtig iets met n ontplofte föhn..?
Kus,
je zusje