Waarom steekt een kip de straat over?

Ehmm... nou ja, daarom dus. (ik heb dit uiteraard niet zelf verzonnen, zo creatief ben ik nou ook weer niet!)

Schooljuffrouw: Om aan de overkant te komen.

Plato: Omwille van het hogere doel.

Aristoteles: Het ligt in de natuur van kippen om straten over te steken.

Karl Marx: Dit was historisch onvermijdelijk.

Saddam Hussein: Dit was een ongehoorde daad van rebellie, dus was het volkomen gerechtvaardigd om er 50 ton zenuwgas op te droppen.

Ronald Reagan: Ik weet het niet meer.

Captain Kirk: To boldly go where no chicken has gone before.

Hippocrates: Wegens een teveel aan flegma in haar pancreas.

Andersen Consulting: De ontregeling van de straatkant van de kip bedreigde de daar dominante marktpositie. De kip stond voor belangrijke uitdagingen om de vaardigheden te creëren en te ontwikkelen die nodig waren voor de nieuwe competitieve markt. Andersen consulting heeft, in een partnerschapsrelatie met haar cliënt, de kip geholpen door haarfysische distributiestrategie te Herdenken via het pluimvee integratie model (pim). Andersen heeft de kip geholpen haar vaardigheden, methodologie, kennis, kapitaal en ervaring te gebruiken deze te integreren in haar algemene strategie binnen een program mgt kader. Andersen consulting heeft de kip zich helpen aanpassen om succesrijker te worden.

Martin Luther King: Ik heb een droom dat ooit alle kippen waar ook ter wereld vrij zullen zijn om de straat over te steken zonder dat men hun motieven in vraag stelt.

Mozes: En god daalde af uit de hemel en zei tot de kip: "Gij zult de straten oversteken". En de kip stak de straat over en er was gejuich en grote blijdschap.

Willy Claes: De kip is de straat niet overgestoken, ik herhaal, ze is de straat niet overgestoken.

Filip Dewinter: Nee, we hebben de kip niet teruggestuurd, ze is vanzelf de straat overgestoken.

Freud: Alleen al het feit dat je bezorgd bent over die kip wijst op je onderliggende seksuele onzekerheid.

Bill Gates: Ik heb zonet MS Chicken 2000 uitgebracht, die niet enkel straten zal oversteken, maar ook kakelen, eieren leggen en uw kasboeken controleren. De overlevingskans hangt af van uw licentie.

Darwin: Kippen zijn in de loop der geschiedenis op natuurlijke wijze geselecteerd zodat ze genetisch voorbestemd zijn om straten over te steken.

Gandalf: "There are many streets, but one chicken, to rule them all!"

Bill Clinton: "I repeat, I did not have sexual intercourse with some chicken crossing the street.

Paul Rosenmoller: "We zeggen niet, dat we het er wel eens mee zijn dat de kip aanvankelijk de straat overging. Dat hij er uiteindelijk toch is beland, kunnen we helaas niet beamen, noch bevestigen, doch ontkennen."

George Bush: "Make no mistake about it, I will hunt down every chicken responsible to ever cross a street"

Frank de Boer: " Njaaah uh,. ik zag wel een uh, kip natuulik, maaruh, tactisch gezien uh, was dat op dat moment uh, wel het uh, beste wat die kip kon doen natuulik"

Ronald de Boer: " Njaaah uh, p'cies wat hij zegt"

Harry Vermeegen: "Neehee, laat die chickie de pikkie nou gewoon, als hij daar nou zin heb, dan is hij toch lekker happy de peppy!"

Paul Jambers: "Awel, nochtans probeerde het eenzame gevogelte de overzijde van de weg te contacteren, zij het onder 1 overweldigende schaduw van haar verleden. 't was wenselijk geweest als deze kipmadam aan de overkant een beter leven zou kunnen leiden"

Moszkowicz: " Het is natuurlijk maar de vraag over er hier sprake was van een kip, laat staan van een straat, om nog maar te zwijgen over de actuele daad, het oversteken, die mijn client zou hebben ondergaan, als ik de aanklager moet geloven"

Willibrord Frequin: " He, vindt je dat normaal he!? zomaar de straat oversteken he!, smeerlap dat je er bent he!, hoe zou je het vinden als andermans kippen zomaar de straat gingen oversteken, dat doe je toch ook niet he!, Smeerlap he!,. blijf van mijn cameraman af he! Niet doen he!"

Peter R. de Vries: " Dit is natuurlijk een duidelijk falen van justitie en het overheidsapparaat. Zij hadden K. natuurlijk nooit de straat mogen laten oversteken"

Ivo Niehe: "Vanavond bij mij aan tafel te gast iemand die ondanks een zeer markant leven, zichzelf nooit heeft toegestaan een interview te geven, tot vandaag. Een kip die vele malen de straat is overgestoken, daarbij altijd trots het hoofd verheven zit zo hier bij mij aan tafel, na de reclame"

Pim Fortuyn: " Kijk, éen kip kan natuurlijk geen kwaad, maar je moet er wel voor zorgen dat als die kip terugkomt, dat hij zich aanpast, en ook kippen zijn geen varkens!"

Maxima en W.A.: "Wij geloven de kip op zijn woord als hij zegt dat hij de straat overgestoken is"

Arafat: "In order to keepa the worlda peace, we must not worry about chickens crossing the streeta, the street is made with gods cementa, so thereforea, every chicken, from every religion, shoulda be able to crossa the streeta"

John F. Kennedy: " Ask not, what that chicken can do for you, but ask how you can help other chickens cross the street!"

Arnold Schwarzenegger: " That chicken crossed the street yes, but I can asure you, it will BE BACK!"

Wim Duisenberg: " Deze kip is van ons allemaal!"

Darth Vader: The force is strong with this chicken. Join me, and together we shall cross the street as chicken and egg.

Einstein: Of de kip de straat is overgestoken, ofwel de straat onder de kip voortbewoog, hangt af van je referentiekader.

Buddha: Het feit dat je die vraag stelt doet tekort aan je kippennatuur.

Leo de Haas (Blik op de weg): Tijd om de kip van de straat te halen en te confrontreren met zijn oversteekgedrag door gebruik te maken van de videobeelden uit onze camera-auto.

2 reacties:

Anoniem zei

LOL te grappig, ik vond deze het moist : Andersen Consulting

Deed me denken aan school en hoe je een heel ontwikkelings programma moet maken en meot uitleggen over hoe je als mens gegroeit bent als je het vak drama hebt gehaald :P

kussie Bella

Anoniem zei

Jij zit je echt!!!!!!! te vervelen. Ik mis de mooiste, ëen goede kip is een dooie kip op je bord". xxx pa