Veer in mijn reet

Vanochtend was het zo ver, mijn eerste beoordeling bij de nieuwe werkgever. Klinkt als een big deal he, als ik dat zo opschrijf. Valt best wel mee. Ik ga er altijd van uit dat als er problemen zijn, of minder erg, als er verbeterpuntjes zijn, dat ik dat voor die tijd al wel te horen krijg. Informele organisatie enzo. Maar goed, het is toch officieel, dus toch een beetje spannend.

Nou, ik had me nergens druk over hoeven maken. Er werd namelijk een redelijk grote veer in mijn reet gestoken. Iedereen was tevreden, mijn huidige opdrachtgever was zelfs bijna lyrisch. En het stomme is, ik kan me dat lyrische dus helemaal niet voorstellen. Niet dat ik vind dat ik mijn werk niet goed doe, maar eerlijk... overdrijven is ook een kunst. Ze vinden het geweldig dat ik mijn afspraken nakom, dat ik zoveel werk verzet en ze vinden het ongeloofelijk dat ik zo snel mijn weg weet door alle administratieve systemen. Dan vraag ik me af he: hebben ze nou zo'n lage dunk van mij gehad of zijn de mensen die ze normaal gesproken aannemen nou zo slecht? Want ik heb helemaal niet het idee dat ik iets bijzonders doe.

Maar die veer brengt ook een verbeterpuntje met zich mee. Naast natuurlijk het feit dat ik mijn TMap-certificering nog steeds niet heb gehaald (Die kon ik natuurlijk voelen aankomen, niet echt een verrassing dus). Ik moest meer van me laten zien. Iedereen waar ik voor werk is vreselijk tevreden over me, maar verder weet niemand wat ik uitvoer, laat staan of ik het goed doe of niet. Dus ik moet meer in de spotlights gaan staan.

Hmmm... haal die veer maar weer uit mijn reet... hij kriebelt.

2 reacties:

Non zei

Heeeeey wel erg cool zo een beoordeling, maar om daardoor nou gelijk een podium beest te worden vind ik ook een beetje veel gevraagd!

Ik zeg Hulde voor zij die alles goed doen terwijl ze kunnen bloggen!!

Anoniem zei

Ha Noor, kun je wel zitten vandaag vanwege de veer om weer aan het werk te gaan?! ;-) Gefeliciteerd, toch altijd weer een opsteker!!!

x C