Verwarde vrouw vernielt bedrijfspand

Verwarde vrouw vernielt bedrijfspand

Amsterdam - Een medewerkster van een IT dienstverlener heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in het bedrijfspand. Er zijn geen slachtoffers gevallen, maar het bedrijfspand is de komende tijd onbruikbaar.

In de ochtend leek er niks met de 24-jarige vrouw aan de hand te zijn. Vlak voor de middag sloeg zij echter volledig door. Ze begon in eerste instantie alleen haar eigen werkplek te vernielen, maar begon later ook de computers van haar collega's te pakken en door het pand te gooien. Op het moment dat haar collega's haar probeerden tegen te houden, moesten de meubels het ontgelden. Toen het volledige pand in puin lag, rende ze naar buiten om buiten in een naburig grasveldje te gaan liggen. Toen de politie haar aanhield, leek ze zich niet meer te kunnen herinneren wat ze had gedaan.

Haar viend getuigde dat ze haar normale ochtendhumeur had en hoewel haar eigen auto voor een beurt naar de garage moest, leek ze verassend soepel in zijn auto weg te rijden. Volgens hem was er geen reden tot zorg. Een collega vertelde: "Ze was af en toe in zichzelf aan het lachen, maar werd steeds stiller. Opeens werd ze helemaal gek en begon keihard op haar toetsenbord te slaan terwijl ze schreeuwde: "Verveel! Verveel! Saai! Saaie Websites!". Het was erg beangstigend."

De politie vermoedt dat de jonge vrouw een tijdelijke aanval heeft gehad van Boredom Brain Shutdown Dysorder, oftewel BBSD. Deze relatief onbekende aandoening ontstaat wanneer een persoon te weinig doet. Wanneer de verveling het hoogtepunt bereikt, komen de hersenen in een staat van stilstand, waardoor de betreffende persoon alleen nog in oer-instincten kan handelen en het helder denken wordt uitgeschakeld. De enige remedie is het voorkomen van extreme verveling. De vrouw is na kort verhoor naar huis gestuurd om te herstellen van haar aanval, het bedrijf zal de komende tijd gesloten zijn om de rotzooi op te ruimen.

1 reacties:

Non zei

Dit artikel en het wonderlijke nieuws sluiten mooi op elkaar aan :)

Maare ben je ontslagen of mocht je blijven :P

HIHIHIHIHI