Just a day at work

Ok, ik werk dus bij een bedrijf waar IT PROFESSIONALS werken. Merk op hoe ik het woord professionals in hoofdletters heb geschreven. We zijn dus heel duidelijk geen computer nono's... tenminste dat zou je daaruit kunnen opmaken.

Een van mijn collega's, bij deze gedoopt Albert, is echter niet een van de meest snuggere professionals die er rondlopen. Gisteren vroeg hij zich al af hoe hij ons eigen draadloze netwerk op moest komen ("Nou gewoon, klikken op 'Verbinding maken met draadloos netwerk'") en hoe hij een printer moest toevoegen (???? Meent ie dat nou echt????), dus ik besloot vandaag maar niet meer te antwoorden op domme vragen (dus ik ben heeeeeeeeeel stil vandaag). Collega Frank was daarom het haasje. Lees en huiver....

Albert: "Hoe kan ik dit printen?"
Frank: "Wat precies?"
Albert: "Deze lijst die op mijn scherm staat"
Frank: "Ehhhmmmm.... je drukt op PRINT.... daar bovenaan je lijst."

Albert: "Er is iets mis met het netwerk."
Frank: "Hoezo?"
Albert: "Ik krijg een foutmelding, dat het netwerk niet beschikbaar is."
Frank: "Oh, bij mij doet ie het wel."
Albert: "Ja, nou ja, bij mij dus niet."
(half uur lang moppermopper knotter knotter)
Frank: "Ehmm... Albert...... misschien moet je de netwerkkabel erin doen?"

Ik: *beukhoofdtafel*

PS. Ook heeel grappig: http://notalwaysright.com/ . Valt, evenals bovenstaande stukje, in de categorie: Ben je nou echt zo dom of doe je maar alsof???

3 reacties:

Non zei

Whahahaha heeer-luk zat net al te denken deze hoort zoooooooooooooooooo thuis op "not always right "

:)

Epic (mijn nieuwe stopwoordje :P u like???)

Noortje zei

goed stopwoordje :)
Ik geeft de voorkeur aan *headdesk*

Non zei

srsly??? *Facepalm*