Over chaoten en stress

Ik loop al een tijdje te zeuren over dat stomme TMap examen. Tenminste, mijn baas liep te zeuren over dat stomme TMap examen, ik vond het prima om dat rot-boek gewoon ritueel te verbranden (voor het gemak even vergetend dat het niet mijn boek is). Niet dat ik zo'n hekel heb aan testen hoor, en ik vind ook wel dat een certificaat voor testen geen overbodige luxe is, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ondertussen al 2 keer ben gezakt en daar flink de pé over in heb. Ik bedoel maar.... ik? Zakken? Een flinke deuk voor het ego dus.

Maar goed, drie keer is scheepsrecht, dus ik had een derde examen ingepland. Voor morgen. Dacht ik. Dus ik voor mijn doen lekker vroeg begonnen (gisteren) en zelfs gisteravond was ik nog even een uurtje aan het leren. Totdat ik ineens een helder moment had... "Wacht eens even, het is morgen de 16e. Ik heb op de 16e mijn examen...... Oh KUT!!!!" En toen zat deze chaoot dus in de stress.

Gisteren nog flink doorgebeukt (vanochtend kon helaas niet, want ik moest al om 9 uur in Utrecht zijn), vantevoren nog verdwaald in Hoog Catharijne (ja, dat kan alleen mij overkomen, ik weet het), maar toch ruim op tijd de wachtruimte in gestruikeld. Toen nog een half uurje stress.... eh, wachten en daar ging kleine ikje. En dan komt het vreselijke moment, die ene minuut voordat je eindelijk op de knop EINDE durft te drukken, waarna je meteen de uitslag krijgt....

"Gefeliciteerd. U bent geslaagd."

Hèhè... het zou verdorie eens tijd worden!

1 reacties:

Anoniem zei

Ja!!! Zoals we zondag al zeiden "3 maal is scheepsrecht!!!" Gefeliciteerd!!!!

Hier vordert de scriptie goed en deze is dan over 2 uurtjes echt wel af! Dan morgen even de aanvullende rapportage en het stageverslag schrijven en dan is het klaar.
Cijfer van mijn laatste vak is ook bekend: een 8!

Kortom, we zijn goed bezig, Noor!!!
x C