For better or for worse

Vrienden Max en Erwin zijn verloofd! Woehoe!!! Er werd in de vriendenclub, ook waar ze bij waren, druk gespeculeerd over wanneer ze zouden gaan trouwen. Op een of andere manier was het voor ons allemaal wel duidelijk dat dat iets was wat niet jaren op zich zou laten wachten. Maar ja, de vraag was wel of Max de eerste keer ook meteen wel JA zou zeggen. Niet omdat ze niet wilde trouwen, dat wilde ze wel. Nee, ze wilde origineel gevraagd worden. Niet het standaard romantische aanzoek tijdens een dineetje. Niet in Parijs op de Eifeltoren. Dat doet iedereen al en ze zwoer dat ze dan NEE zou zeggen. Het moest origineel.

Tsja, ik als Erwin had het waarschijnlijk moeilijk gehad. Ik kom uit op vragen tijdens het bungeejumpen of parachutespringen, maar ja, dan moet je boven dat gillen uitkomen. Of tijdens het duiken, heel mooi, maar zo'n zuurstofmasker praat zo moeilijk. Een oud-collega van me werd gevraagd door middel van een Sinterklaas-gedicht en mijn Pa vroeg Sarah op kerstavond na het geven van een klein pakje, maar ja, dat is dan al weer gedaan en dat doet toch wat af aan de originaliteit. Ik had een serieus probleem gehad.

Erwin niet. Die heeft Max gewoon ontvoerd. Niet vastgebonden en gedwongen tot een JA hoor, dat niet. Wel gedwongen tot een koffer pakken en in het vliegtuig te stappen, ookal had ze geen idee waarheen. Gedwongen (nou ja, ik denk niet dat ze daar veel dwang voor nodig had) het weekend door te brengen in mooi Wenen en, in de rozentuin van Keizerin Sissi, op zijn knietje gegaan. Duidelijke JA.

Gefeliciteerd Prinses Max en Prins Erwin!!!!

1 reacties:

Anoniem zei

:-D Jeej!!! Nu ook mijn eigen blog!!! Hoera!!
Ga jij mijn bruidsboeket vangen?! ;-)

xx C