Get me outta here

Sinds afgelopen donderdag heb ik weer een opdracht bij een klant!!! Jeeeej!!! Zat ik donderdag nog niksvermoedend op de spreekwoordelijke bank met vriendin Bella te msnen, de volgende ochtend stond ik fris, fruitig en eindelijk weer eens gemotiveerd in Amersfoort bij de klant. Amersfoort is natuurlijk wat verder weg, maar vooralsnog prima te doen. Daardoor valt me echter wel iets op. Iets was vriendin Bella al lang wist en waarover ze haar frustratie al vaak tegen me had geuit.

Het punt is namelijk de radio. Niet zomaar de radio, maar één specifiek radiostation (ik zal geen namen noemen, ivm antireclame). 's ochtend luister ik daar altijd naar hetzelfde programma, maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik dan maar met een half oor luister en het vooral leuk vind om in mijn duffe staat lachende mensen te horen. Als ik in de middag naar huis ga, luister ik wel graag muziek, zoals jullie weten vooral met het doel om lekker mee te zingen. In mijn bankzitperiode voldoet dat radiostation dan prima en heb ik mijn mp3 speler niet nodig. Tegen de tijd dat ik die had aangesloten was ik al bijna thuis, dus die zat niet meer standaard in mijn tas.

Dáárdoor kan ik de observatie van Bella nu beamen (niet de frustratie, want ik kan, in tegenstelling tot haar, meerdere radiostations ontvangen :D). In totaal heb ik de afgelopen 5 dagen misschien 10 uur in de auto gezeten, waarvan de helft 'sochtends en dus niet bewust en nog een kwart daarvan heb ik naar oude cd's of andere radiostations geluisterd. Daartoe had ik namelijk besloten toen ik in de overige 2.5 uur 4 keer de Veronicas met Untouched te horen kreeg, minimaal 5 keer Papa-papa-razi van Lady Gaga om mijn oren geslingerd kreeg en elk reclameblok werd ingeluid met Get me outta here van Esme Denthers. De rest van de tijd was volgens mij gevuld met reclameblok :S Als ik daar de hele dag naar zou luisteren zou ik waarschijnlijk net zoals Bella de neiging hebben om heel hard te schreeuwen:

GET ME OUTTA HERE!

Tijd om mijn mp3-spelertje op te daten...

1 reacties:

Anoniem zei

Hahahaha Amen!


x- Bella