Over schoppen geven en ervoor beloond worden

Ik ben trots op mezelf! Helemaal blij en over the moon met mezelf. Ik heb mezelf eindelijk de zogenaamde schop onder de kont gegeven, de schop die ik te lang had ingehouden als ik eerlijk ben, en ik ben ervoor beloond. Met een goed gevoel. Over mezelf. Meer niet en toch meer dan genoeg.

Ik ga lekker niet vertellen wat ik heb gedaan. Het was niks bijzonders en waarschijnlijk ziet bijna niemand in waarom dit zo belangrijk voor mij is. En dat is niet erg. Ik had tot nog geen half uur geleden ook geen idee dat dit voor mij zo belangrijk was en toen had ik mezelf de schop al een tijdje terug gegeven. Het drong alleen net pas tot me door, waarom die glimlach ineens bleef plakken en dat geluksgevoel bleef hangen. Ik heb nu eens geen bevestiging nodig, geen instemmende geluiden...

... ik heb voor nu eens helemaal genoeg aan mezelf.

3 reacties:

Anoniem zei

Zou tijd worden dat je blij bent met jezelf. Terecht mag je trots zijn. x pa

Jane zei

Noortje Rocks her own world now!

GO Noortje!!!!!

:D

Anoniem zei

Zo mag ik het horen Noor!!!
Maar ben stiekem toch wel nieuwsgierig naar de schop, haha.
x C