Too Hot!

Ik heb dit nog nooooit in mijn leven gezegd. Ook niet gedacht, niet stiekem en waarschijnlijk zelfs niet onbewust. Tot nu. Ik kan er niks aan doen, maar nu heb ik er ineens helemaal genoeg van. Ik wil dat het voorbij is. NU!

Ik wil dat het winter word!

Heb je ooit zoiets belachelijks van mij gehoord? Het is niet eens zo'n lange warme zomer geweest (waarschijnlijk hebben we nog een flinke zonkans tot in september, ik bedoel maar) en het zonnetje vond ik heerlijk. Maar ik ben er klaar mee. Ik heb niet zozeer genoeg van de zon, maar vooral van de warmte. Ik kan niet wachten tot ik weer moet opstaan in het donker en thuiskom in het donker en dikke truien aan moet trekken en rode wangen krijg van de kou en warme choco met slagroom kan drinken en kan schaatsen en sneeuwballen kan gooien (ok ok, niet al te realistisch in Nederland, maar goed, een mens mag best dromen) en mijn adem kan zien in de buitenlucht.

Dat duurt nog wel even. Zucht...

Nou ja, als ik er toch nog op moet wachten, ga ik maar ten volle profiteren van de zon die er nu zeker weten nog wel is. Ik ga in de tuin zitten, boekje op schoot. In de schaduw... dat dan weer wel.

3 reacties:

Anoniem zei

Gelukkig, ik ben niet de enige ;-)
x C

Jane zei

AMEN! Bring on the winter!!

Ik ben het zat om degelelijke doch koele kleren uit te zoeken!
Ik ben het zat om 9 uur op mijn werk aan te komen met klotsende oksels!
Ik ben het zat om te glibberen in mijn schoenen.
Ik ben het gewoon zat die vervloekte ZON!

Noortje zei

En ik denken dat ik de enige was :D