Verzaligde zuchten

Ik ben niet zo van het lichamelijke. Uitgezonderd voor mijn mannetje is mijn persoonlijke cirkeltje groot en me heilig. Kom in mijn cirkeltje en ik voel me ongemakkelijk. Natuurlijk zijn er wel een paar uitzonderingen. Sporten bijvoorbeeld, maar dat is ook vanuit praktisch oogpunt. Pencakken met een tegenstander die niet dichter dan een meter bij je mag komen is erg lastig, om niet te zeggen onrealistisch.

En dan is er nog een uitzondering. Massages. Hoe lichamelijk wil je het hebben? :) Ik zou willen zeggen dat je me daar voor wakker kan maken, ware het niet dat ik er waarschijnlijk ook weer door in slaap val. Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om gemasseerd te worden. Als klein meisje wilde mijn moeder me nog wel eens masseren als ze zin had, vlak voordat ik ging slapen. Zelfs als ze klaar was, bleef ik zo lang mogelijk in dezelfde positie liggen om het gevoel nog een beetje vast te houden.

Dat heb ik nu nog steeds. Ik ben net terug van een heerlijke kneedpartij en alle spanning is mijn rug uit. Ik heb hot stone massages gehad, hammam massages, zeep massages, maar ik blijf terugkomen bij de standaard traditionele. Te lekker voor woorden. Toen de masseuze haar vingers in mijn rug zetten, was mijn eerste gedachte: I love you.... En aangezien ik vandaag wakker werd met het gevoel alsof ik gisteren een hele fles één euro wijn alleen had leeggedronken (wat niet zo was, alleen een half glaasje bubbels aangezien ik de Bob was), had het op geen beter moment kunnen komen.

Ik ben chill, ik ben relaxed en ga nu in compleet ontspannen toestand mijn schattige autootje wassen.

*verzaligde zucht*

0 reacties: