De Boekenwurm: Het begin

Eigenlijk is het raar. Ik heb over van alles en nog wat geblogd, van mijn frustraties en hobbies tot aan leuke onzinnige dingen die ik deed of meemaakte. Maar over boeken ben ik nog maar één keer geschreven en dat was over niet-hyperintelligente flutromannetjes. Verder niks. En dat is raar, want ik ben een rasechte boekenwurm.

Verslaafd aan lezen, dat ben ik. Er is voor mij niks ontspannender dan opgevouwen op de bank zitten met mijn neus in een leuk boek. Het is even ontsnappen uit te werkelijkheid, de meest spannende avonturen beleven in stilte, plaatsen ontdekken waar je nooit bent geweest of die niet bestaan, mensen ontmoeten, met ze meeleven, het is je fantasie opladen zodat je die lange autoritten niet in de auto zit, maar in actie bent met de personen die je door je boeken zo goed hebt leren kennen. En als je weer terug wilt naar de werkelijkheid... boek dicht, daar zijn we weer.

Ok... ik draaf een beetje door. Wat ik eigenlijk wilde zeggen was dat ik meer over boeken wil ouwehoeren. Niet alleen over de inhoud, maar ook over alles wat voor mij met lezen te maken heeft. Daarom heb ik nu "De Boekenwurm" in het leven geroepen, mijn nieuwe online leeshoekje. Zo val ik de anti-boeken-lezers van Mijn Wonderlijke Wereldje niet lastig met... nou ja... boeken, maar kan ik wel mijn ei kwijt.

Dus, zin om mee te lezen? Zin om mee te praten over de dingen die ik lees? Aanraders? Klik hierboven op De Boekenwurm en wees welkom in mijn biebje!

2 reacties:

Laila zei

Hij glijdt met zijn vingers langs haar lippen, haar buik verder naar beneden. Zij siddert.....ze weet dat het niet kan, niet mag, maar toch geeft zij zich vol overgave aan hem over.

Volgens mij is dit het gemiddelde niveau van een door jou benoemd "flutroman". Heerlijk, niet?

Het leuke is inderdaad dat de meeste mensen ontkennen dit te lezen. Maar....het feit dat het zoveel wordt aangeboden, moet toch ook iets zeggen over de verkoopbaarheid daarvan, niet? Ik schaar me achter jou Noor, ook ik hou van dit soort boeken. Je vraagt overigens ook om tips. Probeer eens (als je dat niet al gedaan hebt) "Het spel van de Engel" van Carlos Ruiz Zafon. Dat boek is echt fantastisch en GEEN "flutroman". Uiteraard mag je deze ook van me lenen.....

X Laila

Noortje zei

Juist, dat is het niveau van een flutromannetje! Helemaal perfect :)

Bedankt voor de tip. "Het spel van de engel" heb ik toevallig laatst gekregen, dus die staat zeker nog op mijn to-do lijstje!