Dutch Bloggies editie 2009

Update

Het is bijna zover. Het is bijna 21 september. En jullie weten wat dat betekent: Er kan niet meer genomineerd worden voor de Dutch Bloggies 2009. Na 21 september gaat de jury een selectie maken uit alle inzendingen, van een eerste selectie, naar longlist, naar shortlist. Na 21 september wordt het afwachten en hopen...

Er zijn ondertussen al bijna 5000 nominaties, waaronder kleine ikje. Dank jullie wel voor het nomineren, lieve mensen waarvan ik weet dat jullie me genomineerd hebben omdat jullie me dat verteld hebben. Voor de mensen die het nog niet gedaan hebben... alsjeblieiiieeeft????

4 september 2009

Lieve bezoekers van mijn wonderlijke wereldje,

De Dutch Bloggies 2009 zijn begonnen!!! Jaja, de verkiezing voor de beste blogs van Nederland (en Vlaanderen) is dit jaar op 1 september gestart en nu kan iedereen zijn/haar eigen en meest favoriete blog nomineren via deze website.

Ik zou natuurlijk mezelf kunnen nomineren, maar ja, mijn trots verbiedt mij dat. Dat noem ik vals spelen. In plaats daarvan ga ik gewoon smeken. Dat mag wel van mijn trots. Bovendien... jullie (hiermee bedoel ik mijn vaste lezerschare van 3, ja jullie!) roepen altijd dat jullie mijn blog zo leuk vinden, dus laat maar zien. Nomineer me! Please??? Pretty pretty please???

- Hier aanmelden:
http://www.dutchbloggies.nl/2009/aanmelden.php

- Mijn Wonderlijke Wereldje dus:
http://noortje-noortje.blogspot.com

- Voor de categorieen Beste Blog en Persoonlijk en als je zin heb nog een andere categorie.

Zo, makkelijker kan ik het haast niet maken. Ik weet niet of het aantal nominaties uitmaakt, of dat je er met één ook serieus wordt genomen, dus ik ga uit van het principe: Hoe meer, hoe beter.

Oh, en graag vóór 21 september...

Ben niet veeleisend :)

1 reacties:

Anoniem zei

Ik zal echt liefde voor je aan de gasten plaatsen op je eigen blog