Nationale Bah-dag

Bah bah bah. Vandaag is een bah-dag. Een blech-dag. Geen echte negativiteits-dag, wel een rasechte moppermopper-knotterknotter-zeurzeur-blech-dag. Het gaat niet slecht, maar alles gaat eigenlijk zo nét niet zoals de bedoeling is.

Zoals gewoonlijk sleepte ik mezelf mijn bed uit. Toen zag ik een bekende waarvan ik dacht: Zo, jij hebt een slechte ochtend, onder welke steen ben jij uitgekropen?? Totdat ik me besefte dat ik in de spiegel naar mezelf stond te staren. Vervolgens stond ik belachelijk lang bij het tankstation te wachten, waarna ik op de snelweg met mijn duffe hoofd mijn afslag miste. Toen ik daar achterkwam, was ik niet helder genoeg om te verzinnen dat ik makkelijk dezelfde weg door kon rijden en nam ik dus dezelfde weg weer terug (als ik wel zo helder was geweest had ik de afslag in eerste instantie niet gemist natuurlijk).

Daarna bevond ik mijzelf in een file die volgens de radio 20 minuten zou duren, maar waarbij ik in werkelijkheid na 40 minuten nog steeds de afslag niet af was. En als mooie uitsmijter reed er, eenmaal na twee uur bijna bij het werk aangekomen, een of andere fietsende muts tegen mijn pasgespoten buitenspiegel (gelukkig geen schade).

Echt zo'n dag waarbij ik me afvraag waarom ik me niet ziek heb gemeld (omdat je niet ziek bent misschien?? En je niet doet aan werkontduiking?? Oh ja, dat was het). Dus bij deze roep ik vandaag uit tot Nationale Bah-dag. Zin om lekker mee te knotteren?

0 reacties: