Etter-de-witte-Ka-maand

Elke maand hebben ze een bijeenkomst, de mannen van de bond der asociale truckers. Nieuwe ontwikkelingen in de branche worden dan besproken en de maandelijkse uitdaging wordt gestart. Vorige maand was dat het spotten van dieren in de auto, de maand daarvoor onzedelijke situaties, de maand daarvoor zo langzaam mogelijk rijden zonder te worden aangehouden. De winnaar van de maanduitdaging wint een gratis lapdance, degene die over het hele jaar de meeste uitdagingen wint krijgt een jaarvoorraad zware shag. Zoiets.

Deze maand had een van de mannen het lumineuze idee om eens een ander soort wedstrijd te houden. De uitdaging begon er een beetje uit te raken, dus dacht de een of andere snuggert dat het wellicht leuk zou zijn om "een beutje endere oto's te etteren". En aangezien de voorzitter van de bond een ex heeft met een Ford Ka en wit gewoon een lelijke kleur vindt, werd er besloten dat degene die deze maand het vaakst -en het ergst- een witte Ka etterde, de uitdaging zou winnen.

En ze doen hun best hoor, die asociale truckers. De lapdance moet erg goed zijn, want jonge jonge, wat doen ze hun best. Langzaam rijden op de linkerbaan was tactiek nummer 1, maar nadat dat al een aantal keer was gedaan en niemand echt een voorsprong leek te nemen, werd er overgegaan tot drastischer maatregelen.

Chauffeur Hans besloot midden op de invoegstrook te gaan rijden, zodat niemand (inclusief de witte Ka) fatsoenlijk kon invoegen. Trucker Piet kreeg daar inspiratie van en trok een dag later dat ene kleine gaatje dicht waar de witte Ka nog kon invoegen. Wel jammer dat de Ka daarna gewoon over de vluchtstrook ging, het had meer punten opgeleverd als hij stil was blijven staan. Maar Klaas, ja die was weer creatief bezig hoor, petje af. Die schoot gewoon zonder aarzelen de linkerbaan op, met 80 kilometer per uur, zo voor de 130 kilometer per uur rijdende witte Ka. Geen waarschuwing of niks he. Geweldig, dat geluid van piepende remmen! Ja, dat waren absoluut bonuspunten. Dat is toch lastig te evenaren. Maar de leden van de bond der asociale truckers doen hun best... ze zouden tenslotte levens in gevaar brengen voor een lapdance van Boobalicious Betty.

Pfffff..... is de maand al afgelopen? De witte Ka is wel genoeg ge-etterd.

2 reacties:

Anoniem zei

Wie aan de witte ka komt, komt aan mij!
Gelukkig krijgt ie op 02-09-2010 wel alle eer toe die hij verdient (strikken, bloemen, tule, ballonnen, blikjes achter de auto, you name it, we've got it, hahahaha) of zie je dat ook als etteren?! ;-)
x C

Noortje zei

Ze houdt wel heel erg van bloemen en grote rode of roze strikken :) dus dat zou ze wel leuk vinden!