To boldy go...

Elke rechtgeaarde sci-fi fan maakt deze zin nu in zijn hoofd af. Ik ben er zo een. Op een of andere manier vind ik bijna elke serie/film die zich in de ruimte afspeelt of waar een of andere alien in voorkomt interessant.

Ehm ja, ik heb bijna elke Star Trek serie gevolgd. Maar ook Babylon 5, de verschillende versies van Stargate, Space: Above and beyond en uiteraard alle Star Wars films (de oudere versies veel meer dan één keer).

Ook ben ik een grote fan van Battlestar Galactica. Nee, niet de oudere versie. Daar heb ik ooit een aflevering van gezien en ik moet bekennen dat ik dat er zo amateuristisch uit vond zien (ja, duh, gek he in de jaren 70) dat ik heb weggezapt. De hedendaagse serie (helaas ondertussen ook afgelopen) vind ik geweldig en ik liep dan ook helemaal te stuiteren toen ik eindelijk seizoen 4 kon bestellen en afgelopen week binnen kreeg!!! Overigens voelde ik me toen wel even een vreselijke nerd :) maar dat terzijde.

Kan ik Pat de komende tijd weer gek maken. Hij snapt er namelijk geen hout van dat ik dat leuk vind: hij snapt niet wat die rare Cylons zijn en "Het kan helemaal niet." Maar dat maakt niet uit. Ik kruip gewoon gezellig in mijn uppie op de bank. En zo heb ik natuurlijk altijd een goede manier om hem het huis uit te krijgen ;)

P.S. Geen idee waar ik het over heb? Battle what?? Cylons?? WTF?? Tipje van de sluier.

0 reacties: