Dutch Bloggies editie 2009: Het einde

Helaas helaas, Mijn Wonderlijke Wereldje staat niet op de longlist (geen enkele) voor de Dutch Bloggies. Ach, ik had aan het begin al aangegeven dat ik dat niet echt had verwacht. Ik ben tenslotte niet bekend, heb een kleine (maar o zo trouwe!) lezerschare, stip geen maatschappelijke onderwerpen aan en tja, de concurrentie was ook nog enorm. Maar het was leuk om me er even mee bezig te houden en het heeft me toch wat extra lezers opgeleverd (volgens Google Analytics in ieder geval).

En volgend jaar probeer ik het gewoon weer. Maar wat kan ik doen om Mijn Wonderlijke Wereldje beter op de kaart te zetten? Ik heb even langs de diverse genomineerden gesurfd en heb de blogs bekeken van de "autoriteiten" op bloggebied (zijn die er dan?? Ja, blijkbaar). Als ik daarna kijk, wat zou ik dan aan mijn blog moeten veranderen?

Ik moet overal tegenaan gaan schoppen. Ik moet rellen over van alles en nogwat en lezers ongenuanceerde meningen laten uiten. Eh... Ok. Bij mij geld juist: Als je niks leuks kan zeggen zeg dan maar helemaal niks. Houd ik mezelf overigens niet altijd aan, maar ik probeer het altijd leuk te houden. En ik word gewoon chagrijnig van bot ongenuanceerd commentaar.

Ik moet over politiek gaan rellen. Links, rechts, maakt niet uit, als ik de andere partij maar zwart maak. Dat gaat hem ook niet worden. Als er iemand namelijk niet geinteresseerd is in dat vage gewouwel wat ze politiek noemen, ben ik het wel. Ik stem wel, maar daar blijft het ook bij.

Naakt en humor. Dat zijn natuurlijk ook publiekstrekkers. Naakt... hmmm... hier ga ik niet eens verder op in. Nee dus... gewoon... nee. En zo ontzettend broekplassend grappig ben ik nou ook weer niet, dus focussen op de humor lijkt me ook de oplossing niet.

Dus eigenlijk is het heel simpel. Geen groot publiek voor mij. Alleen lekker gezellig knotteren over de kleine dingetjes waar ik me mee bezig houd. Zullen we het daar maar bij houden? Bij mezelf zijn? Zo vind ik mezelf ook het leukst.

0 reacties: