2009 was het jaar van...

... Eindelijk weer schaatsen kopen. Hulpbehoevende meeuwen. Van vakantiekracht tot vaste opdracht. Druk zijn op het werk. 101 doelen in 1001 dagen. Van bekenden vriendinnen maken. Vriendinnen degraderen naar bekenden. Een lange, warme zomer. Sneeuw, heel veel sneeuw. Alleen maar goede ziekenhuisuitslagen. Twitter. En toch maar geen Twitter. Culturele experimentjes. Weer lekker in mijn vel groeien. Hoofdschudden over beslissingen van mensen, maar ze toch hun eigen weg laten gaan. Oma in het ziekenhuis. En er gelukkig gezond weer uit. Wel/niet/wel/niet/toch wel sporten. Eindelijk een nieuw pencak-pak. Een gefaalde poging tot een nieuwe carriere. Mijn deelname aan de Dutch Bloggies. Postcrossing. Weten hoe ik wil zijn. Een start maken om te worden hoe ik wil zijn. Deukjes in mijn auto. De Boekenwurm. Frustraties en verveling. Veren in mijn reet. Een mooie nieuwe blogtemplate. Crashende computers en nieuwe laptops. Boetes voor snelheidsovertredingen. Sneeuwkat. Open staan voor nieuwe dingen. Maar niet te veel. Boekverslavingen. Een slecht begin, maar een een heerlijk einde.

All's Well That Ends Well... Ik ben klaar voor 2010. Jullie ook?

Fijne jaarwisseling!

4 reacties:

Anoniem zei

Helemaal klaar ervoor. Wij wensen jullie een geweldige jaarwisseling en heel veel gezondheid voor 2010. Genoeg ellende bij jullie geweest en nu een geweldig jaar!!!!!

Liefs Sophie

Anoniem zei

Ready to go!!!
Wanneer bellen en daten wij weer?

x C

Laila zei

Wat heb je dat toch weer scherp geschreven. Ik ben klaar voor 2010, maar is 2010 dat ook voor mij :)

Noortje zei

:) mooi zo, er allemaal klaar voor! Gelukkig 2010!!!

Ik hoop dat 2010 klaar voor je Laila. En anders is het alsnog Ready or not, here you come XD