En dat is twee...

Van Pats kant heb ik een neefje, die ik bij deze Damien noem. Pats broertje en schoonzusje, Bertus en Deedee, kregen meer dan vier jaar geleden deze kleine wurm en volgens mij hadden ze hem zo ingeprogrammeerd dat hij bang was voor mensen met bruine ogen. Daar ga ik dan maar van uit, anders zou het namelijk betekenen dat hij alleen bang was voor mij. En eerlijk (hoewel jullie dit wellicht niet gaan geloven), ik ben niet zo eng, zelfs niet voor kleine kinderen. Zolang ik een kussen voor mijn hoofd hield was er niks aan het handje, verdween het kussen begon de kleine te huilen. Overigens is dat nu over hoor, hij is nu wel gewend aan mij. En ik ook aan hem :)

Bertus kwam een paar weken terug bij ons thuis langs. Hij hoefde niks te drinken, hoefde niet te zitten, dus bleef hij met Pat rond de eetkamertafel hangen terwijl ze wat slap ouwehoerden. Na een paar minuten ging hij weer naar huis en net voordat hij de gang in stapte meldde hij nog even terloops: "Oh ja, Deedee is zwanger." Aaaahhh!!! Leeeukkk!!!!!! We mochten nog niks zeggen, maar aangezien Deedee het nieuws gisteren zelf aankondigde op haar Hyves, vond ik dat ik nu wel een blog aan ze mocht wijden.

Met de kerst hadden ze de foto's van de echo bij zich en werd Pats Opa verrast met het nieuws. Wel schattig hoor, zo'n erwt met armpjes en beetje. Er was ook een foto bij waarbij hij/zij op zijn/haar zij recht de camera in keek. Leek net zo'n snoepje, zo'n goudbeertje. Superschattig :)

Deedee, Bertus en Damien: GEFELICITEERD!!!! Hopelijk houdt deze wel van bruine ogen :)

0 reacties: