Over SCHNEE!!!!

Een tijdje geleden blogde ik er nog over. Ik wilde winter. Nou, ik heb het! Ik ben net een mol: ik sta op in het donker en kom thuis in het donker. De kou is er overduidelijk (de verwarming op kantoor helaas wat minder), de chocolade met slagroom vindt gretig aftrek, ik kan mijn adem zien in de lucht en nu is er ook nog sneeuw (en heeeeeeele lange files). Nu is dus de vraag: ik heb nu alles wat ik hebben wilde. Ben ik er nu ook echt blij mee?

JAAAAAAAAAA!!!!! SCHNEE!!!!!!!

Ik werd vanochtend wakker met de zekerheid dat het weekend was. Tot nog geen minuut later de wekker ging. Dat is niet leuk wakker worden. Dat is normaal gesproken zelfs een complete dagverpester. Dus toen ik beneden kwam had ik mijn chagrijnige muts al opgezet. Tot ik de lamellen opendeed.

SCHNEE!!!!! (Sorry, dat moet gewoon in hoofdletters)

Dus stuiterde ik meteen terug naar boven, onder het mom van: SCHNEE!!!! Pattie!!! Heule veule SCHNEE!!!!! Kijk!!! Aangezien die nog lag te slapen werd me dat overigens niet in dank afgenomen. Ik kan niet stoppen met grijnzen. Ik heb net 3 uur in de auto gezeten, 40 kakkend op de snelweg en ik ben nog vrolijk. Waarom zou je je druk maken als de wereld er zo heerlijk uitziet? We staan met zijn allen in de file. Ja, nou en? Ik zeg uitstappen en sneeuwballengevecht. Lekker midden op de snelweg. Wie gaat er meedoen?

3 reacties:

Jane zei

jij vuile optimist :D

Anoniem zei

eh.....2 uur op station na station kou staan leiden brengt je wel op andere gedachten!!!!
En ik kan het weten :-D
Je auto integreert trouwens wel mooi in het landschap zo!
xx C

Noortje zei

Stelletje negatievelingen... :)
SCHNEE!!!! is leuk. En ik ga er mooi een sneeuwpop van maken als ik thuis ben XD

Maar ik viel idd helemaal niet op in mij eigen sneeuwballetje.