Selectie Recherchekundige: Nog meer bezwaar

Vandaag werd ik gebeld door een mevrouw van het Competence Center van de politie. Ze bleek ziek te zijn geweest en daarom had het in behandeling nemen van mijn bezwaar wat langer had geduurd. Geen probleem, ik was blij dat ik gebeld werd.

In mijn brief had ik aangegeven dat ik graag een gesprek bij selectiecommissie zou willen hebben om mijn standpunt verder toe te lichten of eventueel nog een gesprek met een psycholoog. Voor een gesprek met de selectiecommissie moet ik dan wel mijn rapport (met negatief advies) door laten sturen. Dan kan ik zelf mij bezwaar daar nog achteraan sturen. Of ik kan de uitslag van haar onderzoek afwachten.

Ik heb besloten af te wachten. Ik heb nog steeds het idee dat als ik eerst een negatief rapport laat toesturen en er apart nog een bezwaartje van mijzelf langskomt ik niet zo serieus wordt genomen. Ik denk dat het beter is om de uitslag af te wachten en deze (wanneer positief natuurlijk :)) mee te laten sturen met het rapport. Risico is natuurlijk dat ook deze uitslag negatief is. Maar goed, dan kan ik nog altijd toestemming geven om het rapport te laten toesturen en mijn bezwaartje er achteraan.

In ieder geval... er wordt aan gewerkt.

0 reacties: