Selectie Recherchekundige: Uitslag bezwaar

Helaas helaas. Ik kan er heel kort over zijn: De hoofdpsycholoog heeft alle informatie bekeken en besloten geen vervolgonderzoek in te stellen en te blijven bij de negatieve aanbeveling. Tsja, ik had het natuurlijk wel verwacht, maar ik had ook verwacht dat ze in ieder geval de schijn op zouden houden me en me voor de vorm zouden uitnodigen om mijn standpunt toe te lichten. Zelfs dat dus niet.

Ik ben niet van plan nog verder in bezwaar te gaan. Ik kan het volgend jaar nog een keer proberen, maar of ik daar zin in heb? Ik weet het niet. Het heeft voor mij nu ook een beetje afgedaan. Wellicht ben ik er ook niet zo geschikt voor, maar vanwege andere redenen dan de stressbestendigheid (echt, wat een onzin!). Ik zie nog wel. Mocht ik opnieuw beginnen: ik laat het weten.

0 reacties: