Blogmoe?

Ik weet niet of blogmoe de juiste omschrijving is. Ik heb meer dan genoeg inspiratie, dat is het probleem niet. Ik mag ook niet zeggen dat ik geen tijd heb om te bloggen. Het schrijven van het gemiddelde verhaaltje kost me een kwartier à twintig minuten. Normaal gesproken, wanneer er veel inspiratie is, veel tijd en zin om te schrijven, schud ik meerdere blogs na elkaar uit mijn mouw. Deze bewaar ik dan als ik in een wat drukkere periode ben aangekomen en minder tijd of zin heb. Ik ben nu door mijn voorraadje heen. En mijn zin om te schrijven richt zich nu even meer op mijn verhalen dan op mijn blogs.

Hmmm... Blogmoe is bij nader inzien precies de juiste omschrijving.

Dus ik heb besloten de komende twee weken een blogloze periode in te lassen. Nu verwacht ik dat jullie gaan huilen en schreeuwen en roepen dat jullie nu moeten afkicken en dat niet willen. Ok, ga jullie gang:

(paar minuten stilte)

Ok, weer een beetje bijgekomen? Gelukkig. Spaar je krachten, je moet nog twee weken zonder me. Vanaf 19 februari zal ik weer gaan bloggen. En als jullie dan weer trouw terugkomen, heb ik nog een ideetje wat ik wil gaan proberen. Tot dan!

4 reacties:

Jane zei

*ligt in de foetus houding op de grond, met duim in de mond te snikken en heen en weer te schommellen*

Waarom WAAROM!!

Geniet van de pauze schat!

Anoniem zei

Geniet maar even lekker van je blogloze periode en vanaf 19 februari wacht ik weer op de volgende leuke, interessante, humoristische blog van jou.

Liefs Sophie

Anoniem zei

Wat moet ik nu op mijn werk doen?!?!?! Hahaha. Geniet van je rust!
x C

Anoniem zei

Leven is zinloos zonder !!!! Maar we houden vol tot 19 februari. Je trouwe fan..... x pa