En weer fris en fruitig

De menselijk geest is vreemd en toch o zo voorspelbaar. Uiteraard, zodra ik had geblogd dat ik twee weken lang niet zou bloggen, kreeg ik ineens zo de behoefte om mijn belevenissen te delen. Want het mag niet, dus wil je het ineens. Net zoiets als dieeten (heb ik mij laten vertellen), wat je niet mag, smaakt het lekkerst. Neem daarbij dat ik heel wat te vertellen heb (wees gerust, daar blog ik met terugwerkende kracht nog wel over :)) en niet bloggen wordt ineens erg vervelend.

Maar goed, ik heb het overleefd, jij blijkbaar ook, dus we gaan weer op volle kracht verder.

Wat betreft mijn nieuwe ideetje: Ik zat er aan te denken om jullie onderwerpen aan te laten dragen voor mijn blogs. Ik heb niet altijd evenveel inspiratie en misschien zijn er wel dingen waarvan je denkt: Waarom schrijft ze daar nou nooit over? Wat vindt Noortje daar nou van? Waarom heb ik mijn eigen blog niet?

Dus... mocht je willen dat ik over iets schrijf, laat een reactie achter of stuur een mailtje naar hoofdvolverhalen@hotmail.com !

5 reacties:

Anoniem zei

Blij dat je er weer bent, kunnen wij OOK dansend door het leven. xxx pa

Jane zei

She's back! :D

Anoniem zei

Daar ben je weer gelukkig!!!!!

Liefs Sophie

Anoniem zei

Hey lieverd,

Misschien kan je met/over de onderstaande woorden een mooi verhaaltje schrijven? De woorden zijn: Ambtenarij, bila, omissie, utopie, GOTIK en SMART. Kan je hier iets mee??

xxx Pat.

Noortje Merks zei

Met die reacties ben ik blij dat ik weet terug ben!!! :D

En je verhaaltje komt eraan Pattie! Ik was het bijna vergeten :)