Aan het leren

Dat is wat ik nu an het doen ben, leren. Nou ja, niet nú natuurlijk, nu ben ik een blog aan het schrijven, maar ik was tot tien minuten geleden aan het leren (ik heb vanochtend al anderhalf hoofdstuk weggewerkt) en nadat ik me zo heb omgekleed en naar de winkels ben geweest ga ik weer leren. Dat ga ik volhouden tot een uur of drie, vier, wanneer ik ga sporten. Daarna probeer ik nog een uurtje mee te pakken en dan hoop ik eigenlijk dat ik het boek wel door ben. En begin het riedeltje morgen opnieuw.

Waarschijnlijk raadt je het al, maar maandag heb ik het examen. Was het verder weg geweest had ik natuurlijk nooit zo fanatiek geleerd. Maandagmiddag ga ik examen doen voor ITIL, oftewel IT service management. Niet geheel en al vrijwillig, moet ik erbij zeggen. Het is niet mijn favoriete tak van sport, maar op het hoofdkantoor zijn ze hier druk mee bezig en ze verwachten hier veel opdrachten in. Dus nou ja, dan gaan we ons maar certificeren toch.

Dus ik ga maar weer verder leren... het zou zonde zijn als ik zak omdat ik te veel heb lopen bloggen. Hoe aantrekkelijk uitstel nu ook moge lijken. En niet vergeten om maandag voor me te duimen he!

0 reacties: