Gecertificeerd, ongebroken en klaar voor vakantie

Gisteren was een goed nieuws dag. Ik had natuurlijk al verteld dat ik gistermiddag ITIL-examen moest doen. Dus het hele weekend geleerd, zaterdag en zondag van half 10 tot 3 (daarna ging mijn lichtje uit), maar het heeft gewerkt, met 34 van de 40 vragen goed ben ik nu ITIL v2 Foundation gecertificeerd. Goed nieuws 1.

Goed nieuws 2: Ik loop al een tijdje met een pijnlijke duim. Tijdens de laatste les pencak had ik er een flinke klap op gekregen. Maar goed, ik had wel vaker last van gekneusde vingers, dus voor mij was het een kwestie van rustig aan doen en dan gaat het vanzelf wel over. Maar dat vanzelf over gaan schiet niet op. Dus toch maar even naar de dokter om te kijken of er niks meer aan het handje was. Fotootje gemaakt, niks gebroken. Pfiew, gelukkig. Ik zag mezelf al met mijn pootje in het gips lopen :S Maar nee, het moet inderdaad gewoon vanzelf overgaan.

En!!! We hebben vakantie geboekt. Goed nieuws 3. Lekker in Zuid-Frankrijk, direct aan het strand met leuke dorpjes, stadjes en bezienswaardigheden in de buurt. Zon, zee, strand en cultuur. Nadeel is dat ik ineens acute behoefte heb aan zon.

Maandag is niet een goede dag, maar gisteren was een goeie :)

0 reacties: