Eet, drink, slaap, heb mazzel

Afgelopen weekend besloten Pat en ik onszelf eens lekker te verwennen. En dat weekend begon al lekker vroeg, op donderdagavond. Lekker uit eten, de volgende dag vrij en 's avonds naar een voorstellen van Guido Weijers gevolgd door een drankje. En in het weekend naar Scheveningen, het Kurhaus onveilig maken.

We hadden een Superior kamer geboek, oftewel de standaard kamer van het Kurhaus. Gewoon aan landzijde, want om nou 60 euro meer te betalen voor zeezicht terwijl je eigenlijk alleen op die kamer bent om te slapen vonden we een beetje overdreven. Dus gewoon, lekker de standaard kamer.

Niet dat we daar in geslapen hebben. Nee, want wij hadden... hier komt ie... mazzel. Ja echt! Verrassing! We kregen een kamer toegewezen en huppelden vol goede moed naar de kamer. Deurtje open en een ROTZOOI!! Met hoofdletters ja, zo erg. Of er verbleven nog mensen of er was niet schoongemaakt, maar ik zou een kamer nooit zo durven achter te laten. McDonalds verpakkingen en lege flesjes door de hele kamer heen. Het is waarschijnlijk overbodig om te vertellen dat we direct rechtsomkeerts naar de receptie maakten.

Die putte zich uit in excuses, belde even rond voor een andere kamer en besloot ons vervolgens te upgraden naar een Executive kamer. Nog meer luxe voor hetzelfde geld! De Hollanders in ons waren in extase, zeker toen we erachter kwamen dat we nog zeezicht hadden ook. En omdat we de volgende ochtend redelijk laat waren met ontbijt was de eetzaal vol en konden we in de serre, met uitzicht op zee, heerlijk rustig ontbijten. Echt super.

Zo jammer dat er maandag weer gewerkt moest worden :)

0 reacties: