Over AAAAHHHH's en olifantenniesjes

Over AAAAHHHH's...

Ik liep er al een tijdje over na te denken. Ik wilde wel, maar eigenlijk durfde ik niet zo goed. Want we zitten tenslotte in een nare periode en ik twijfelde of dit het goede moment was. Tot ik besloot dat juíst nu het goede moment was en dat we wel eens iets positiefs verdienen.

Dus afgelopen zaterdagavond ging ik, na een heerlijke zelfbereidde maaltijd, voor Pat op mijn knietjes. (Alletwee ja, want mij rokje zat te strak om één knie omhoog te trekken :)) Helaas liep mijn goed voorbereidde speech een beetje in de soep, aangezien ik al begon te snotteren voordat het eerste woord mijn mond uit was, maar de man kreeg uiteindelijk toch wel door dat ik hem ten huwelijk aan het vragen was. Mocht je het nog niet begrepen hebben door de AAAAHHHH's, hij heeft JA! gezegd!

... en olifantenniesjes.

En die heerlijk avond werd gevolgd door een vreselijk leuke dag. Samen met Max en Klara had ik afgesproken om naar Artis te gaan. Uiteraard vloeiden eerst rijkelijk de traantjes bij het goeie nieuws (die allemaal bij Max vandaan kwamen :)), daarna hadden we mooi de tijd om in de trein bij te praten en naar ongeveer een uurtje drentelden we de dierentuin in.

En dat was echt leuk! Heel suf, maar we liepen de hele dag te OE!en, te Ahhh!en en te Kijk-dat-nou!en. Een aantal beestjes mocht zich dan in hun binnenhok verstopt hebben, maar dat mocht de pret niet drukken. De lente-stemming zat er namelijk prima in, bij die vieze, vunzige, exhibitionistische schildpadden, krokodillen en eenden (Schildpadden blijken trouwens onvermoeibaar, na twee keer had meneer er nog geen genoeg van!).

 De olifant was ook klaar voor de lente, maar dan vanwege de hooikoorts. Ze stonden binnen, dus wij besloten een kijkje te nemen in de stal. Een daar stonden ze, gezellig met zijn tweetjes hooi te eten. Dus wij, zoals de rest van de dag, met z'n drieeen op een rij te Ahhhh!en. Tot die olifant niesde. Onze kant op, met zijn slurf vol snot en hooi. Klara's kleren zijn helemaal ondergesnotterd, bij Max moesten we het uit haar haar pulken en ik had de snotkegels op mijn voorhoofd zitten. Supersmerig, maar wij (en de vriendelijke toeschouwers -bedankt voor de natte doekjes!!!) kwamen niet meer bij.

Dus zo kwam het dat we na olifantensnot ruikend een tapasrestaurant binnenstruinden en vervolgens naar olifantensnot en knolfook ruikend naar huis treinden.

Sometimes, life's simply good...

1 reacties:

Anoniem zei

3x haren wassen en toen was het er wel uit..... :-)
Artis de Partis viel thuis in goede smaak ;-)
En die traantjes.....tjaa......bestel de zakdoekjes alvast maar voor jullie grote dag. en dozijn moet voldoende zijn ;-)

Uwer Max