Bridezilla to be?

Jullie vragen je wellicht af: Nou heeft ze hem eindelijk zo ver dat hij met haar wil trouwen, en dan horen we helemaal niks over bruiloftsplanningen en jurkperikelen. Hoe kan dat nou???

Nou, eigenlijk is dat heel simpel: we zijn nog niet echt bezig met de planning. Ok ok, ik ben daar stiekem natuurlijk al lang mee bezig. Als in, uberhaubt voordat ik van plan was Pat te vragen. Ik heb al een tijdje last van een soort van klapperende eierstokken, maar dan voor een huwelijk in plaats van een kind. Beetje triest, I know :)

Maar om heel eerlijk te zijn... ellenlange trouwvoorbereidingen zijn aan mij niet besteed. Ik heb geen zin om stad en land af te lopen om locaties te bekijken of om meerdere bruidsmodezaken af te gaan in de zoektocht naar de perfecte jurk. Ik weet toch al wat ik wil! Ik wil geen trouwjurkachtige trouwjurk. En zeker geen wit. Nee, een mooie rooie, die ik na de bruiloft op kniehoogte kan laten afknippen zodat ik er ook van kan genieten op andere feestdagen. De gastenlijst (nou ja, het gastenlijstje) zit al in mijn hoofd, evenals de trouwlocatie, de kaarten en de taart. Internet, ik hou er van.

Het enige wat nog rest is een kijkje te nemen op de locatie, actie ondernemen om de jurk te laten maken, het invullen van de details en het overhalen van de man om hetzelfde te willen. Oh ja, en een datum zou wellicht ook handig zijn. Heh.

Wordt vervolgd...

0 reacties: