Eindstand: we win!


"Hé! Hé! Wat is dit nou? Je gooit me er uit? Zo werkt het niet he. Ik heb nog niet eens fatsoenlijk mijn darmen geleegd en je trekt me van de pot af. Ik ben nog helemaal niet klaar. Dus jij gaat mij lekker laten zitten, heb je dat begrepen!

Loop naar de hell?? De brutaliteit!

...Hmmm.... Eigenlijk... is dit niet eens zo'n slecht idee. Met al die tropische hitte hier zweet ik de tent uit. Hel is wel warmer, maar dat is een ander soort hitte he. Veel droger. Dat is misschien wel even fijn. Goed idee zeg. Maar lopen zie ik niet zo zitten, het is nog best een eind hoor.

He... dat komt mooi uit... een dronken vrachtwagenchauffeur. Dat moet mis gaan zo. Gezellig, heb ik wat gezelschap op de weg die kant op! Hehe. Adios he!"

Nou, er is een beslissing gevallen over het verdere verloop van de behandelingen. En er is geen verder verloop :)

Pat had vandaag een gehoortest (beter dan eerst, maar nog steeds niet super) en meteen daarna gesprek met zijn arts. Hij gaf aan dat ie het gewoon heel moeilijk vond om zo zonder echte feiten een beslissing te maken. Zij vond het eigenlijk ook niet eerlijk dat wij de keuze moesten maken en heeft met nog een aantal artsen overlegd en heeft net aangeraden om het toch maar niet te doen. Het risico was te groot en de resultaten nog niet eens 50% zeker. De keuze is voor ons gemaakt dus :) Hele opluchting. Nu nog even de hele boel laten bezinken...

0 reacties: