Over een geprikte datum

Het is zover... we hebben een datum voor de bruiloft geprikt! Tenminste, Pat heeft de knoop doorgehakt, ik wist het al lang, maar meneer had een beetje moeite met het daadwerkelijk vastleggen van de datum. Nu al een beetje koude voetjes :)

Maar goed, 6 januari 2011 is uiteindelijk gekozen als onze grote dag. Nu zou je kunnen zeggen: Hmmm... dan heb je nog 5 maanden om alles te regelen, dat is wel kort dag. Tsja, daar zit wat in. Aan de andere kant: Januari is de minst geliefde maand om in te trouwen en de 6e is op een donderdag. Wie trouwt er nou (behalve Erwin en Max, en wij natuurlijk) op een donderdag? Dus ik vermoed zomaar dat een locatie nog wel beschikbaar is en de edelsmit en het bruidsatelier zullen het ook wel een stuk minder druk hebben.

Maar waarom trouwen wij dan wel in hartje winter op een donderdag? Nou eigenlijk heel simpel. Eerst wilde ik net als iedereen eind lente of in de zomer trouwen. Mooi weer, geen regen. Dat dus. Maar eigenlijk hou ik helemaal niet van warmte. Ik word chagrijnig en duf van, zeker tegen het eind van de zomer. Dus het werd de winter, stiekem ook in de hoop op sneeuw (Dat zou echt geweldige plaatjes opleveren :)). En ja... 6 januari zijn we 10 jaar bij elkaar. Dus als we dan toch in de winter gaan trouwen.... kweet nie... maar dan lijkt me dat toch perfect.

Dus nu locatie(s) langs, afspraken maken voor de jurk en de ringen en alle andere leuke dingen die er bij het regelen van onze kleine grote dag komen kijken.

2 reacties:

Jane zei

joeeeeegeeeeeeeeeeee

Laila zei

Die Noor.........toch nog ergens een beetje traditioneel. Verrassend, maar toch ook niet.......