Op de culturele Toer: OH MY GOD!

Al een aantal maanden terug, bij aanvang van het theaterseizoen, had ik kaartjes gekocht voor de musical Legally Blond. Ik was nog nooit naar een musical geweest en eigenlijk had ik zo mijn bedenkingen. Het leek me namelijk nogal vervelend worden, een hele avond gezang. Bovendien had ik zo mijn twijfels of Kim Lian van der Meij echt wel zo'n leuke Elle Woods zou zijn als Reese Witherspoon (ik vind dat echt een superleuk mens namelijk :)). Maar de film vond ik erg leuk en ik had nog een voorstelling nodig om mijn theaterabonnement te verlengen, dus ik besloot maar het risico te nemen.

En ik was er blij om. In totaal duurde de voorstelling bijna 2,5 uur, maar het voelde absoluut niet zo lang. Het verhaal was super uitgewerkt en Kim Lian van der Meij deed het ook echt waanzinnig goed. En wat kan zij zingen zeg! (en wat een geweldige roze laarzen had ze aan!) Dat zingen de hele avond... dat was nog leuk ook. Ik betrapte mezelf er regelmatig op dat ik mee aan het wiebelen was op de muziek.

Superleuk. Helemaal als je in de zaal net gebombardeerd bent met roze, roze en roze en dan in het theater via de roze trap naar de uitgang loopt. Je zou bijna denken dat ze het expres gedaan hadden :) Tsja, meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Als je de film leuk vond, vind je de musical ongetwijfeld ook leuk. Max en ik kwamen er in ieder geval supervrolijk vandaan. Dus...

O MY GOD, je MOET hem gewoon zien!!!

1 reacties:

Anoniem zei

Ik droom nog steeds roze, roze en roze :-)
Hij was super!!!!!!!

x Max