Ere wie ere toekomt...

In samenwerking met Pat, een bedank- en reclameblogje....
Voor de mensen die onze mooie dag mede mogelijk hebben gemaakt...

Op eenzame hoogte in de bedankjeslijst komt onze ceremoniemeesteres Max, met hulp van Erwin. Al bij het voorbereiden van onschatbare waarde ("Hebben jullie daar en daar aan gedacht?" - "Uh, nee..."), heeft ze een heel aantal stiekeme dingen geregeld (zoals de ballonnen en kaarsjes en het filmpje) en ook minder stiekeme dingen (zoals naar de locatie om dingen af te stemmen) om alles in goede banen te laten lopen en op de dag zelf liep het als een zonnetje vanwege haar. Thank you, and then Thank you again!

Klara... Voor het mede maken van het filmpje, het versieren en ondersteunen van Max op de dag zelf.

Mijn nieuwbakken schoonpapa, voor het uitlenen -en helemaal schoonmaken- van zijn geliefde auto.

Zwager (nu echt!) Bertus, voor het spelen van chaufeur door ons aan het eind van de dag naar Harderwijk te brengen.

Graphic Square, de grafisch ontwerper, door ervoor te zorgen dat zelfs de kaart precies zo was als we hem in gedachten hadden, en mooier zelfs. We hebben er ontzettend leuke reacties op gekregen!

Emilie Koger-Riemers, de ambtenaar, voor het mooie gedicht. Heel bijzonder.

HARTS Fotografie, de fotograaf, voor de relaxte sfeer tijdens het foto's maken. De voorproefjes die we te zien kregen waren zoooo mooi, vol spanning wachten we op de rest! (zie zijn weblog voor de eerste foto!)

Flori Mans Fashion Design, mode ontwerpster, voor de jurk, zoals ik hem wilde, knalrood en spetterend en helemaal Noortje. En de schoenen en het ringkussentje maakten de boel compleet.

En iedereen die er was, en iedereen die hun best heeft gedaan om een lieve wens in de wensboom te hangen (zelfs als ze er niet bij konden zijn!).

Een speciaal bedankje voor de vader van Max, die het uiteindelijk filmpje dat we op onze grote dag te zien kregen in elkaar heeft gedraaid, met bijbehorende muziek en alles. We hebben hem al 3 keer gezien en zien elke keer nieuwe, leuke dingen. En we lachen ons elke keer een ongeluk :)

Thank you all....

0 reacties: