Married Me

Zo, daar zit ik dan. Mijn eerste blog als getrouwde vrouw te schrijven...
En ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Een trouwdag, een pre-huwelijksreisje naar Harderwijk en een huwelijksreis vol nieuwe indrukken naar Las Vegas en Hawaii. Where to start, where to start???

Eigenlijk bij het begin natuurlijk. Bij die geweldige 6 januari. Ik schitterde in mijn fantastische rode jurk, Pat  in zijn mooie krijtstreep pak. Het maken van de foto's ging in sneltreinvaart (250 superfoto's in 1 uur, op een geweldige locatie: De parkeergarage!), de ceremonie was kort en krachtig, grappig en ontroerend (ja, we zijn beiden volgeschoten -volgens mij de halve zaal als ik de verhalen achteraf hoorde-), de daaropvolgende borrel was heel gezellig en mensen hebben zulke lieve dingen voor ons gedaan, van wensboomkaartjes beschrijven en beplakken tot speeches schrijven en complete filmpjes maken! Er waren als verassing ballonnen opgehangen en toen het donker was werd de locatie omsingeld door kaarsen. De hotelkamer in Harderwijk was he-le-maal versierd, bubbels (om te drinken en voor in het bad) incluus, de rode glitterhartjes lagen overal. (Ik hoorde van Max dat Erwin zo tekeer was gegaan, onder het mom van: De schoonmakers moeten de komende paar maanden nog overal hartjes terug vinden!). Het eten was lekker en de hotelkamer HUGE! We zijn met een grote grijns op ons gezicht in slaap gevallen.

Kortom, het was een heerlijke dag. Ik voelde me geliefd. Verliefd op en geliefd door Pat natuurlijk, maar ook door alle mensen die er waren. Al die leuke kleine dingetjes die ze gedaan hebben, maakte het gewoon compleet. We hebben een heerlijke dag gehad en waren het er samen over eens: Achteraf zouden we niks anders gedaan hebben.

1 reacties:

Anoniem zei

:)


kus non