Overweldigend Genieten

Toen we onze huwelijksreis aan het plannen waren, hadden we maar 1 eis: Het moest er warm zijn. Nou loop je in januari dan al snel tegen het feit aan, dat alle redelijk dichtbij liggende zondgebieden (ik noem Egypte, Canarische eilanden) eigenlijk helemaal niet zo warm zijn. Ja, wel 20 graden, maar eerlijk gezegd vind ik dat toch net te koud om in mijn bikinietje rond te lopen. Dus we waren een beetje verplicht om verder te kijken.

Cuba lijkt ons geweldig, maar ja, dan wil ik rondreizen en twee weken vind ik daar te weinig voor. Bora bora stond hoog op het lijstje, maar dan wilde ik ook in een bungalow boven de oceaan, en 500 euro per nacht ging tot iets boven het budget.

En toen besloot Pat dat hij eigenlijk wel graag naar Las Vegas wilde, juist op het moment dat ik na het googlen van het woord 'huwelijksreis' Hawaii in het snotje had gekregen. Hmmm... beiden in de USA, dus wellicht wel te combineren. En ja hoor, na het googlen (Google is my friend :)) van 'Las Vegas en Hawaii' vonden we bovenaan direct de perfecte reis. En dat is hem ook geworden. 4 nachten Las Vegas, 7 nachten Honolulu.

Eerlijk gezegd verheugde ik me vooral op Hawaii. Ik zou die 4 nachten Las Vegas wel doorkomen en daarna werd het echt leuk. En daar vergiste ik me in! Want wat is Vegas gaaf zeg. Groot, groter, grootst. Licht, geluid, enorme gebouwen, je komt ogen en oren tekort en het gaat dag en nacht door. Daarbij kwam nog dat we een complementary kamerupgrade kregen toen ik liet vallen dat het de huwelijksreis was (en het was een ENORME suite). Overweldigend is de beste omschrijving.

Gevolgd door Genieten. Want dat was toepassing op Oahu. Honolulu is dan wel een echte Amerikaanse stad (vergis je daar niet in!), het strand ligt ernaast, het weer is er heerlijk en het eiland is prachtig. Even aanpassen na de drukte van de gokstad, maar daar kom je ook wel weer overheen :) Zeker als je een gave Mustang Convertible huurt om het eiland over te cruisen en als je een indrukwekkend bezoek aan Pearl Harbor brengt (een aanrader!).

Tjsa, eigenlijk was onze huwelijkreis dus in twee woorden samen te vatten...

Overweldigend Genieten.

0 reacties: