De Boekenwurm: Heiligschennis

Mijn nieuwe boekenkast begon weer een beetje vol te raken. Nou was er op zich nog ruimte zat om een aantal maanden vooruit te kunnen, maar ik wilde wat verder vooruit kijken. Dus ben ik begonnen met... het verkopen van een aantal boeken...

Heiligschennis!!

Bijna wel. Natuurlijk niet zo erg als weggooien of verbranden, maar ik was er heilig van overtuigd dat ik nooit een boek weg zou doen. Behalve schoolboeken natuurlijk. Die moeten zo snel mogelijk weg, dus ben ik al een tijdje aan het verkopen via bol.com. Maar ja, als je maandelijks nieuwe boeken koopt en de kast daardoor beetje bij beetje volloopt, dan is het natuurlijk een beetje zinloos om boeken die je nooit leest (en waarvan je weet dat je ze nooit meer zal lezen) als vulling te blijven gebruiken.

Dus werd het bol.com aanbod uitgebreid met romans die -mijns inziens- niet zo leuk waren als de kaft beloofde en toen ik toch bezig was gooide ik ook meteen maar een aantal DVD's in de verkoop. En aangezien die nu allemal op een aparte stapel liggen zodat ik ze later makkelijker terug kan vinden, is er weer ruimte ontstaan.

En nu maar hopen dat ik ze ook daadwerkelijk verkoop...

0 reacties: