De 200e gepubliceerde blog!

Gefeliciteerd mijzelf! Dit is officieel de 200e blog die op mijn wonderlijke wereldje wordt geplaatst. (voor de mensen die me net pas ontdekken... ja, zoveel heb je dus gemist :)). Vond ik wel even een momentje waard om de geschiedenis van mijn plekje op het internet onder de loep te nemen.

Hoewel de eerste post op dit blog op 10 februari 2008 staat, moet ik bekennen dat die post eerst niet hier stond. Ik begon namelijk op Hyves. Maar op een gegeven moment vond ik Hyves alleen nog maar interessant vanwege het bloggen en vond ik dat ik een groter publiek verdiende (ahum). Dus begin 2009 ontstond noortje-noortje.blogspot.com. Bij gebrek aan url-inspiratie :)

En dat beviel goed. Er is flink wat geknutseld in de tussentijd, maar uiteindelijk is de huidige look ontstaan waar ik nog steeds helemaal tevreden mee ben. Ook de inhoud werd aangepast. Eerst waren mijn literaire aspiraties hier nog te vinden, maar die maakten uiteindelijk plaats voor De Boekenwurm, Op de culturele toer en meer recentelijk Small things that make me happy. En ondertussen was een wat meer toepasselijke url aangeschaft en was http://mijnwonderlijkewereldje.blogspot.com in de huidige vorm een feit.

En... dat grotere publiek? Heb ik dat nou gekregen? Ehm...goeie vraag. Vanaf februari 2009 worden mijn bezoekers gemonitoord en sindsdien hebben 2457 unieke bezoekers mijn site 6374 keer bezocht. Dat komt meer op gemiddeld 7,1 bezoeken per dag. Zij bekeken in totaal 12.781 verschillende pagina's, wat neer komt op gemiddeld 2.1 pagina's per bezoek.

Maar als ik naar deze aantallen kijk valt me wel iets op. Want er zijn in totaal maar 191 reacties geplaatst. Op 6374 bezoeken! Ik weet het niet, maar dat lijkt me ietwat weinig... Dusse.... Nou ja.... lijkt me tijd voor (re)actie :)

Allemaal geen enorme aantallen dus, maar er is een harde kern van vaste bezoekers, en dat is voor mij al goed genoeg. Mijn vaste lezers, you rock! Bedankt voor het volgen van mijn geblaat :)

-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

1 reacties:

Anoniem zei

Neura, gefeliciteerd met dit heugelijke feit.
Dat er nog maar meer blogs mogen volgen!

x Uwer Max