De wereld op zijn kop

Zo doe je 20 jaar lang dezelfde sport en zo val je van de ene nieuwe uitdaging in de andere. Begon ik nu al weer anderhalf jaar geleden aan ballet en een half jaar later met Zumba, nu start ik na de zomervakantie weer met nieuwe dingen.

Jazzdance komt erbij. Lekker direct door na het ballet, dus dat komt prima uit. Zumba valt helaas af. Dat is verplaatst naar een andere dag en dat kwam me niet zo lekker uit. Maar dat zorgde weer voor een open plekje in mijn agenda. En dan he... ja, dan komen de ingevingen.

De wereld op zijn kop. Dat gaat het worden. Letterlijk, want ik heb me opgegeven voor proeflessen turnen. Vanaf september ga ik kijken of ik die radslag nog kan maken (vroeger wel!) en of ik op mijn handen kan leren lopen. Ik heb eigenlijk geen idee wat ik kan verwachten. Ooit ben ik eens bij een turnles van Zusje wezen kijken en op school sprongen we wel eens over zo'n kast heen, maar verder?

Ik ga het zien. Ik hoop op spierpijn en de kans om de wereld eens van een andere kant te bekijken. Of dat ook gaat lukken? Ik houd jullie op de hoogte :)

0 reacties: