Op de culturele toer: Planning 2011

Jaja, het culturele jaar 2011/2012 is weer bijna aangebroken, dus het was weer tijd om mijn theaterabonement te verlengen. Als abonnementhouder krijg je eerste keus bij voorstellingen, kortingen en andere voordeeltjes, wat altijd fijn is, en het enige wat je moet doen om dat te worden is minimaal 4 voorstelling per jaar te bekijken.

Nou ben ik 2 jaar geleden per toeval abonnementhouder geworden, aangezien ik in eerste instantie niet direct van plan was om naar 4 voorstellingen te gaan, maar dat deed ik toch en het gebeurde automatisch. En sindsdien plan ik direct aan het begin van het seizoen al minimaal 4 voorstellingen.

Vorig jaar had ik mazzel, toen wilde mijn pa en zijn Aafje nog naar een voorstelling of twee, ik kwam namelijk zelf niet verder dan 2.

Dit jaar is het anders. Ik heb namelijk besloten, gezien de redelijk goed verlopen culturele verkenningen van de afgelopen jaren, om gewoon lekker zelf, in mijn uppie, naar de voorstellingen te gaan waar verder niemand heen wilt (tenzij ik smeek en daar had ik geen zin in :)).

Dus naast de voorstellingen waar Pat en ik samen heengaan (Javier Guzman en Niet Schieten!) en de voorstellingen die ik voor mijn Pa heb geboekt, neem ik mijzelf mee naar de opera Aïda en het ballet The Sleeping Beauty. En hoe stom het ook mag klinken, ik verheug me er echt op om daar een avondje alleen door te brengen. Dus is mijn abonnement weer verlengd.

En dat wierp al direct zijn vruchten af, want ik heb kaartjes weten te bemachtingen voor een voorstelling van Najib Amhali. Op zich niet zo'n prestatie, maar ik hoefde er niet eens voor in de rij te staan :) That is the perk being a cardholder!

-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: