Onze huwelijksreis: 10 Januari 2011

Plaats: Bijna boven Engeland
Datum: 10/01/2011

Daar zitten we dan, als man en vrouw, in het vliegtuig op weg naar Las Vegas. Nou ja, eerst naar Washington, daarna overstappen voor Las Vegas. Daar zullen we vier nachten blijven om weer in het vliegtuig te stappen naar Honolulu, via San Francisco. Wow, een geweldige reis toch!
Dat kan haast ook niet anders. We hebben 6 januari ook zo’n mooie dag gehad, het is zonde om dan meteen weer aan het werk te gaan. Dus nu op weg!


Het inchecken ging allemaal prima. We waren mooi op tijd aanwezig en ingecheckt en ook alle veiligheidscontroles kwamen we zonder problemen door. En nu moeten we 8,5 uur door zien te komen voordat we moeten overstappen.
Tijd om mijn boek tevoorschijn te halen dus. En tijd om een beetje te ontspannen, want dat waren we vanochtend niet echt. Pat werd boos omdat hij een bandje van een van mijn bh's niet kon vinden (één die ik niet eens neenam!) en heeft daar de hele ochtend naar gezocht, ik werd daar weer kwaad over en was bij het boarden pas weer wat afgekoeld. Nu zijn we weer vriendjes.

En man en vrouw natuurlijk :)


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: