Onze huwelijksreis: 12 januari 2011

Plaats: Las Vegas, NV, USA
Datum: 12/01/2011, Woensdag

Pfff… wat is Las Vegas vermoeiend! Zo veel nieuwe indrukken. Et is een overweldigende stad, groot, groter, grootst en –het verbaasde me eigenlijk- heel gaaf. Nu ongeveer 4.30 PM en we zijn weer aan het uitpuffen.
Net zoals gister in het hotel gegeten bij Cafe Nikki. Volgens mij een van de enige plekken waar je gewoon een croissantje met jam en yoghurt en fruit kan eten, en niet alleen eieren met spek. En gewoon een mooi restaurant.

Daarna weer de hort op; Flamingo’s gekeken in de Flamingo-habitat, door het Venetian gestruind en daar echt Amerikaanse hotdogs gegeten. Met sauerkraut. Niet voor herhaling vatbaar :s Toen nog wat gedronken in het Wynn-hotel (superleuk en redelijk betaalbaar) en langs Cesars Palace en Bellagio weer terug.

Gisteren trouwens het Bellagio van binnen gezien. WOW! Huge. Wij zitten in het Tropicana en eerst vonden we dat al groot. Toen kwamen we bij het MGM. Groter. Nu Bellagio. Grootst. Tot nu toe tenminste :)

Oh, en we zijn gisteren naar Hooters geweest. Best grappig, maar niet echt bijzonder, alle serveersters in Las Vegas dragen minuscule kleding. Het bier was er goedkoop, het eten ook, maar niet bijzonder lekker. Vanavond maar een Italiaans tentje zoeken. En naar de stripclub.
Als we durven…-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: